Set de udare multifuncțional clasic

T03954
Model compact mic. Mânere extrem de confortabile datorită elementelor din plastic moale încorporate. Ideal pentru irigarea plantelor sau a suprafețelor. Cantitatea de apă care curge poate fi controlată infinit. Impulsul declanșator și comutatorul de funcționare permanentă cu elemente din plastic moale. Conectorul rapid nu este inclus. Specificație detaliată
111,41 RON (net: 87,72 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Model compact mic. Mânere extrem de confortabile datorită elementelor din plastic moale încorporate. Ideal pentru irigarea plantelor sau a suprafețelor. Cantitatea de apă care curge poate fi controlată infinit. Impulsul declanșator și comutatorul de funcționare permanentă cu elemente din plastic moale. Conectorul rapid nu este inclus.

Greutate: 0.157 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.