Comfort foarfecă de ramură 500 BL

T04047
Foarfeca extrem de ușoarâ GARDENA Comfort 500 BL se poate folosi simplu si eficient pentru tăierea crengilor verzi. Datorită noului raport de transmisie a roatei dințate patentat forța de tăiere este acum cu 38% mai mare.Lamele cu ascuțire de precizie, non-aderente și geometria nouă care optimizează transferul de putere de tăiere, permite tăie... Specificație detaliată
183,78 RON (net: 144,71 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Foarfeca extrem de ușoarâ GARDENA Comfort 500 BL se poate folosi simplu si eficient pentru tăierea crengilor verzi. Datorită noului raport de transmisie a roatei dințate patentat forța de tăiere este acum cu 38% mai mare.Lamele cu ascuțire de precizie, non-aderente și geometria nouă care optimizează transferul de putere de tăiere, permite tăierea non-distructivă a ramurilor, rezultând o suprafață netedă. Mânerele extra ușoare, ergonomice cu capetele antiderapante, permite muncă comfortabilă fără oboseală. Capătul dublu mânerului apără încheietura mâinii utilizatorului. Foarfeca cu lungimea totală de 500 mm, greutate 620 g permite tăierea crengilor până la diametru de 35 mm. Timpul de garanție este 25 de ani.
Greutate: 0.62 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Gyümölcs

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.