cs - aerator de gazon

T04301
Cu ajutorul aeratorului GARDENA combisystem se poate elimina ușor din gazon mușchii și iarba cu strat de paie, îmbunătățind aprovizionarea sale cu apă, aer și nutrienți. Placat cu zinc, presat și prevăzut cu dinți, aeratorul de 35 cm lățime este bun de asemenea și pentru mărunțirea și îndreptarea bulgărilor de pămănt. Aeratorul se potrivește cu... Specificație detaliată
162,13 RON (net: 127,66 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Cu ajutorul aeratorului GARDENA combisystem se poate elimina ușor din gazon mușchii și iarba cu strat de paie, îmbunătățind aprovizionarea sale cu apă, aer și nutrienți. Placat cu zinc, presat și prevăzut cu dinți, aeratorul de 35 cm lățime este bun de asemenea și pentru mărunțirea și îndreptarea bulgărilor de pămănt. Aeratorul se potrivește cu orice tip de mâner GARDENA combisystem; GARDENA recomandă un mâner de 180 cm, în funcție de înălțimea corpului. Perioada de garanție este de 25 de ani. Sfat: aerarea de gazon face parte din îngrijire pe tot parcursul anului, este nevoie de aerare după fiecare a doua sau a treia cosit.
Greutate: 0.692 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.