cs - Greblă 36 cm

T04312
Grebla GARDENA combisystem este ideal pentru greblat, netezire, cultivare a terenului, instrument practic, multilateral. Lățimea de lucru: 36 cm (14 dinți) se potrivește cu orice tip de mâner GARDENA combisystem; GARDENA recomandă un mâner de 150 cm, în funcție de înălțimea corpului. Perioada de garanție este de 25 de ani. Specificație detaliată
98,27 RON (net: 77,38 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Grebla GARDENA combisystem este ideal pentru greblat, netezire, cultivare a terenului, instrument practic, multilateral. Lățimea de lucru: 36 cm (14 dinți) se potrivește cu orice tip de mâner GARDENA combisystem; GARDENA recomandă un mâner de 150 cm, în funcție de înălțimea corpului. Perioada de garanție este de 25 de ani.
Greutate: 0.57 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.