Agroleaf Power 20-20-20 2 kg

T05367
Agroleaf Power – tratamentul foliar întradevăr efectiv! Agroleaf Power este una dintre cele mai bune familii de îngrășăminte foliare solubile în apă al firmei Scotts.   Ca versiune îmbunătățită a Agroleaf, este disponibilă pentru producătorii interni din 2008. Scotts îngrășământul solubil în apă are un grad ridicat de puritate a ingredientului a... Specificație detaliată
44,93 RON (net: 35,00 RON)
49,91 RON
4,98 RON (10%)
Promoția este valabilă doar până acum

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Agroleaf Power – tratamentul foliar întradevăr efectiv!


Agroleaf Power este una dintre cele mai bune familii de îngrășăminte foliare solubile în apă al firmei Scotts. 


 Ca versiune îmbunătățită a Agroleaf, este disponibilă pentru producătorii interni din 2008. Scotts îngrășământul solubil în apă are un grad ridicat de puritate a ingredientului activ.


Ca urmare, plantele reacționează rapid la tratamente.


Macroelementele membrii familiei de produse sunt aliniate la stadiul de viață al plantelor și includ toate microelementele importante pentru plantele prezente în formula chelată M77  brevetat de Scotts. Datorită pachetului chelat M77, microelementele sunt garantate și intră rapid în plantă și elimină efectul lor într-un timp scurt. Preparatul este excelent solubil în apă cu pH ridicat, formează chelați stabili, astfel încât microelementele nu precipită și rămân într-o formă ușor de absorbit. Noile produse fertilizante foliare Agroleaf Power au o caracteristică specială pentru a conține un biostimulant care crește activitatea de fotosinteză. Prin urmare, efectul Agroleaf Power nu este doar rapid și spectaculos, ci și durabil prin biostimulator. Acest efect dual este indicat de semnul DPI (Double Power Impact) pe ambalajul său. Folosirea îngrășământului foliar Agroleaf Power mărește rezistența plantelor la boli, agenți patogeni sau factori de mediu nefavorabili (de exemplu îngheț). Crește randamentul, influențează pozitiv calitatea culturii și îmbunătățește stocarea. Ideal pentru tratamente preventive regulate sau, pentru simptome de lipsă, pentru un tratament suplimentar.


Cu îngrășământul Agroleaf Power, rezultatul este rapid!


• Reacție rapidă și imediată a plantelor


• Este fabricat din cele mai pure materii prime cu un conținut ridicat de ingrediente active


• Pachet chelat special M77 pentru efect de microelemente mai lung


• Nu blochează orificiul pulverizatorului


 • Formă rapidă și perfect solubilă


• Cu cele mai multe substanțe chimice poate fi amestecat


• Practic în pachete de 2 și 15 kg


Greutate: 2 kg
Lăţime: 170 mm
Înălţime: 320 mm
Lungime: 60 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség
Márka: Agroleaf

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.