Senzor de ploaie Rain Bird RSD

T05778
Senzorul de ploaie Rain Bird RSD-Bex este senzorul producătorului cu placă din piele, cu cablu de 7,6 m rezistent la UV. Reglarea sensibilității între 3,2 și 20 mm precipitate Mâner din aluminiu 15 cm pentru controlere 24 VAC Comutator închis (cabluri negru + roșu conectate, majoritatea conducătorilor funcționează cu astfel senzor de ploaie)... Specificație detaliată
236,05 RON (net: 185,87 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Senzorul de ploaie Rain Bird RSD-Bex este senzorul producătorului cu placă din piele, cu cablu de 7,6 m rezistent la UV. Reglarea sensibilității între 3,2 și 20 mm precipitate Mâner din aluminiu 15 cm pentru controlere 24 VAC Comutator închis (cabluri negru + roșu conectate, majoritatea conducătorilor funcționează cu astfel senzor de ploaie), dar se poate monta din pornire cu comutator de ploaie deschis (albastru + orice alt capăt)
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.