cs-mătură frunze din plastic 43 cm

T05975
Mătura de frunze GARDENA combisystem este ideal pentru presarea frunzelor, butașilor de iarbă si de aerator și altor deșeuri de grădină. Dinții solizi din material plastic de înaltă calitate aranjate în lățimea de lucru de 43 cm, asigură lucru ușor, bun cu salvarea gazonului. Mătura de frunze se potrivește cu orice tip de mâner GARDENA combisyst... Specificație detaliată
84,19 RON (net: 66,29 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Mătura de frunze GARDENA combisystem este ideal pentru presarea frunzelor, butașilor de iarbă si de aerator și altor deșeuri de grădină. Dinții solizi din material plastic de înaltă calitate aranjate în lățimea de lucru de 43 cm, asigură lucru ușor, bun cu salvarea gazonului. Mătura de frunze se potrivește cu orice tip de mâner GARDENA combisystem; GARDENA recomandă un mâner de 130 cm, în funcție de înălțimea corpului. Perioada de garanție este de 25 de ani.
Greutate: 0.238 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.