Mazăre Rajnai törpe 500g

T08066
Mazăre RAJNAI TÖRPE (PETI)! Este un soi timpuriu cu o înălțime de 40-45 cm. Are o perioadă de vegetație de 54 zile, floarea este albă. Păstăile sunt de culoare verde mediu, cu o lungime de 7-8 cm. Numărul păstăilor pe plantă: 5-6. Boabele sunt de culoare verde mediu-verde închis, cu o diametru de 8-9 mm. Sensibil la agent patologic Fusarium oxys... Specificație detaliată
12,13 RON (net: 9,55 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Mazăre RAJNAI TÖRPE (PETI)! Este un soi timpuriu cu o înălțime de 40-45 cm. Are o perioadă de vegetație de 54 zile, floarea este albă. Păstăile sunt de culoare verde mediu, cu o lungime de 7-8 cm. Numărul păstăilor pe plantă: 5-6. Boabele sunt de culoare verde mediu-verde închis, cu o diametru de 8-9 mm. Sensibil la agent patologic Fusarium oxysporum f. sp. pisi. Este recomandat pentru consum în stare proaspătă sau pentru congelare.
Greutate: 0.55 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.