Costum de ploaie Coverguard, mărime XXL

T08292
Jachetă+pantaloni. Material: poliamidă imersat în PVC moale, cu grosime de 0,18 mm, cusut și sudat, cu orificiu de aerisire impermeabilă pe spate, glugă ascunsă în guler, material subțire, rezistent la rupere, la apă și la vânt, rezistență la frig: -20 °C, manșetă cu elastic, partea gleznei cu capse, două buzunare exterioare. Specificație detaliată
235,93 RON (net: 185,77 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Jachetă+pantaloni. Material: poliamidă imersat în PVC moale, cu grosime de 0,18 mm, cusut și sudat, cu orificiu de aerisire impermeabilă pe spate, glugă ascunsă în guler, material subțire, rezistent la rupere, la apă și la vânt, rezistență la frig: -20 °C, manșetă cu elastic, partea gleznei cu capse, două buzunare exterioare.
Greutate: 0.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.