BioLatrine, material de compostare, de neutralizare a mirosurilor 4x15 gr

T09419
BioLatrine este doctorul mediului sănătos fără mirosuri. Neo BioLatrines forte reglează şi reduce în mod eficient cantitatea materialelor organice în fosa septică, în compostator, în câteva ore elimină mirosul neplăcut. Inhibă răspândirea agenţilor patogeni şi a bolilor, ajută la descompunerea proteinelor, a grăsimilor şi a celulozei, previne în... Specificație detaliată
46,96 RON (net: 36,98 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
BioLatrine este doctorul mediului sănătos fără mirosuri. Neo BioLatrines forte reglează şi reduce în mod eficient cantitatea materialelor organice în fosa septică, în compostator, în câteva ore elimină mirosul neplăcut. Inhibă răspândirea agenţilor patogeni şi a bolilor, ajută la descompunerea proteinelor, a grăsimilor şi a celulozei, previne înfundarea şi depunerea de grăsime în sistemul de canalizare. Se poate folosi la orice apă menajeră (bucătărie, baie, maşină de spălat rufe, toaletă) şi la orice tip de compostator. Utilizare: o dată pe lună, se dizolvă conţinutul unei pungi în 100 ml de apă, apoi se toarnă în WC, sau direct în fosă septică (în cazul familiilor cu 4 membri sau aprox. 6 mc), în lăzi de compostare (aprox. 3 mc). În cazul aplicării de urgenţă se poate folosi două pungi. Nu este periculos pentru oameni, pentru animale, pentru plante! A nu se ţine la îndemâna copiillor, a se ţine într-un loc uscat!
Caracteristici principale:
- neo BioLatrines forte(R) este un amestec 100% natural al microorganismelor, nu este periculos nici pentru oameni, nici pentru mediu ambient. Microorganismele sunt fixate pe granule de piatră care se activează când intră în contact cu apă. Conţinutul punguliţei cu microorganisme se dizolvă în 100 ml de apă şi se toarnă în WC, în compostator sau direct în fosă septică. Această procedură este rapidă şi curată.
- Distruge bacteriile patogene care sunt responsabile pentru boli care se transmit prin apă. S-a dovedit a fi eficient împotriva holerei (distrugerea 100% a bacteriilor în fosă), în lupta împotriva malariei (distrugerea 100% a larvelor de țânțari). Ţine departe purtătorii de boală: rozători, muşte, gândaci, etc.
- Oferă rezultate rapide, stabilizând activitatea biologică a fosei septice sau a latrinei în doar câteva ore, în timp ce elimină mirosurile neplăcute.
- Suprăscrie orice material chimic şi protejează mediul ambient.
- Transformă conţinutul lăzii de compostare / latrinei în gunoi de calitate excelentă.
- Elimină / dizolvă grăsimea şi celuloza (hârtia igienică).
- Reduce cu peste 80% cantitatea nămolului cu fecale prin procedură digestivă bacterială, astfel reducând necesitatea de spaţiu şi frecvenţa golirii a latrinei.
- Este recomandat în mod deosebit în următoarele cazuri:
· cămine de ape uzate şi latrine la case ;
· legat la sistemul de conducte la case - reducerea depunerilor de grăsimi, şi a mirosurilor neplăcute ;
· WC de curte ;
· pentru a reduce timpul compostării şi pentru a elimina mirosurile neplăcute ;
· habitate cu multă apă subterană, zone care se inundă des .
Securitate: neo BioLatrines forte(R) este complet natural şi este cel mai modern produs biotehnologic. Este sigur pentru oameni, plante şi animale. Neo BioLatrines forte(R) corespunde standardelor europene EU 2005/54 /EK care declară faptul că microorganismele nu sunt periculoase pentru oameni, animale şi pentru natură şi nu necesită măsuri speciale de precauţii.
Producător: (c) 2010. BIOVIVA SA - 7, Boulevard de Pérolles, CH-1701 Fribourg – RC, CH-217-3542968
Greutate: 0.06 kg
Lăţime: 120 mm
Înălţime: 170 mm
Lungime: 10 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.