Alarmă de dăunători cu ultrasunete 140m2 Weitech

T09857
Dispozitivele de alarmă pentru animale WEITECH generează și emite un sunet complexe de frecvență foarte înaltă (ultrasunete) și de intensitate mare. Aceste ultrasunete nu pot fi auzite de urechea umană, dar cele mai multe rozătoare și gândaci aud într-un fel sau altul, detectează cu organele de simțuri aceste sunete de înaltă frecvență. Ultrasu... Specificație detaliată
189,82 RON (net: 149,46 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
raktáron info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Dispozitivele de alarmă pentru animale WEITECH generează și emite un sunet complexe de frecvență foarte înaltă (ultrasunete) și de intensitate mare. Aceste ultrasunete nu pot fi auzite de urechea umană, dar cele mai multe rozătoare și gândaci aud într-un fel sau altul, detectează cu organele de simțuri aceste sunete de înaltă frecvență. Ultrasunetele continuu de frecvență și intensitate alternativă, poate perturba sistemul nervos a animalelor, poate deranja comunicarea și obiceiurile lor și poate opri lanțul de nutriție, ca rezultat, nu găsesc prada lor și părăsesc zona protejată de dispozitive. Ultrasunetele se comportă la fel ca o voce sonoră care se reflectă de pe suprafețe dure și se absorbă pe suprafețe moi. Nu trece prin perete și este cel mai eficient în interior. Instalare și utilizare în cazul dispozitivelor electronice: Pur și simplu așezați dispozitivul în orice priză. Dispozitivul se activează automatic, care este indicat de LED-ul iluminat. Dispozitivul nu are nevoie de întreținere sau reîncărcare. Folosiți aparatul în mod permanent, în cazul necesar ocazional poate fi mutat în altă priză. Pentru rezultate optime așezați dispozitivul în unități separate, camere și etaje unul lângă altul. Rezultatele așteptate apar după două săptămâni! Utilizarea în continuare previne reinstalarea dăunătorilor.
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.