Capcana de țânțari UV + ventilator - LED Weitech

T10379
Utilizare: Pur și simplu plasați dispozitivul într-un loc întunecat și lumina dispozitivului este mai strălucitoare, și aveți o priză de alimentare în apropiere. Produsul a fost dezvoltat pentru utilizare în interior, poate fi de asemenea însă folosit în exterior, dar ploaia și umiditatea nu poate atinge. Conectați dispozitivul la o priză 220-24... Specificație detaliată
110,03 RON (net: 86,64 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Utilizare: Pur și simplu plasați dispozitivul într-un loc întunecat și lumina dispozitivului este mai strălucitoare,


și aveți o priză de alimentare în apropiere. Produsul a fost dezvoltat pentru utilizare în interior, poate fi de asemenea însă folosit în exterior, dar ploaia și umiditatea nu poate atinge. Conectați dispozitivul la o priză 220-240V - 50Hz.


Sfat pentru utilizarea în dormitor: Porniți aparatul,


și opriți lumina cu 20 de minute înainte de a merge la culcare.


Nu permiteți copiilor să atingă aparatul, dacă este conectat.


Scoateți aparatul din priză înainte de al curăța. Curățați aparatul numai cu o cârpă uscată, nu utilizați un produs chimic pentru curățarea acestuia. Dacă lampa clipește, tensiunea de intrare nu este suficientă.


Funcționare: Această unitate este echipată cu o lampă UV cu LED, care atrage muște, țânțari, fluturi de molii. Muștele, țânțarul, fluturele de molii pătrunde în sursa de lumină,


atunci șocurile electrice le lovește și mor imediat. Ventilatorul suge insectele moarte, care sunt adunate în sertar de la baza dispozitivului. Insectele moarte pot fi ușor ejaculate de acolo.


Dacă sertarul este tras afară, ventilatorul se oprește. Dispozitivul este, desigur, cel mai eficient în întuneric,


pentru că atrage insectele cu lumina lui.


Greutate: 0.25 kg
Lăţime: 120 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 130 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.