Thermacell MR-TJ dispozitiv de respingere a țânțarilor - culoarea terenului

T10392
Dispozitivul repellent ThermaCell oferă un mediu eficient împotriva țânțarilor pentru o suprafață de aprox. 20 de metri pătrați. Dispozitivul este folosit pe scară largă pentru vânătoare, navigație, pescuit, camping și excursii. Este, de asemenea, potrivit pentru petreceri de grădină, grill-uri sau grădinărit. Aparatul este ușor, fără curent și... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Dispozitivul repellent ThermaCell oferă un mediu eficient împotriva țânțarilor pentru o suprafață de aprox. 20 de metri pătrați. Dispozitivul este folosit pe scară largă pentru vânătoare, navigație, pescuit, camping și excursii. Este, de asemenea, potrivit pentru petreceri de grădină, grill-uri sau grădinărit. Aparatul este ușor, fără curent și portabil. Pachetul include 1 unitate, 1 cartuș + 3db plăci.


Funcționarea: ThermaCell este operat de un cartuș de gaz introdus în mașină. Cartușul asigură o durată de viață continuă de până la 12 ore. Placa albastră responsabilă de alarmă poate fi alunecată în partea frontală a dispozitivului.  IMPORTANT !! Inserțiile nu trebuie să fie confundate cu alte inserții folosite pentru alte dispozitive care resping țânțarii! Plăcile ThermaCell au o compoziție unică care este înmulțită cu numărul de inserții convenționale utilizate în dispozitivele de interior de 220V! Un cartuș (12 ore) pentru 3 plăci este suficient.


Mai multe informații:


Unitatea este silențioasă în timpul funcționării, nu are miros neplăcut la plăci, nu fumează! Poate fi folosit pe plastic, lemn, masă metalică sau în tocul de transport cu clemă pentru curea sau rucsac.


Dispozitivul poate fi oprit oricând, iar după o perioadă mai lungă de timp, același plăci și cartuș după pornire vor oferi în plus un mediu fără țânțari.


 Reumplere:


Cartușul de umplere și inserția pot fi achiziționate într-un pachet unitar coordonat la magazinul nostru!


Caracteristici importante:


Contrar diferitelor sprayuri și creme, nu atinge direct suprafața pielii, astfel încât nu declanșează reacții alergice.


A fost testat pentru Armata SUA și este o substanță activă autorizată de Agenția pentru Protecția Mediului.


Acesta este utilizat în prezent în Irak, Kuweit și Afganistan

Greutate: 0.2 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.