cs curățător de jgheaburi

T10758
Sistemul de curățare a jgheaburilor GARDENA combisystem permite curățarea și golirea ușoară a jgheaburilor. Pe o parte, cu o perie puternică, pe cealaltă cu un instrument de răzuire din material plastic, puteți lucra eficient cu rezultate optime de curățare. Pentru un acces convenabil la jgheab, unghiul de lucru al sculei poate fi reglat cu pies... Specificație detaliată
330,28 RON (net: 260,00 RON)
359,01 RON
28,73 RON (8%)
Promoția este valabilă doar până acum

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Sistemul de curățare a jgheaburilor GARDENA combisystem permite curățarea și golirea ușoară a jgheaburilor. Pe o parte, cu o perie puternică, pe cealaltă cu un instrument de răzuire din material plastic, puteți lucra eficient cu rezultate optime de curățare. Pentru un acces convenabil la jgheab, unghiul de lucru al sculei poate fi reglat cu piesa intermediară reglabilă fără trepte. Sistemul de curățare a jgheaburilor poate fi echipat cu toate mânerele combisistem GARDENA; GARDENA recomandă utilizarea tijelor telescopice combisystem până la o înălțime de aproximativ 5 metri.

Greutate: 0.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.