Element de cascadă "Top Start"

T10759
Descriere: Element de cascadă Ubbink Standrd Top - Rezistentă la radiațiile UV, element de pornire anti-îngheț sau cascadă din bazinul superior din plastic negru. Elementele de cascadă Ubbink Standrd Top sunt potrivite pentru a combina cascada noastră individuală cu propriile noastre idei. Articole din plastic negru - pentru un sentiment natural... Specificație detaliată
143,79 RON (net: 113,22 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Descriere: Element de cascadă Ubbink Standrd Top - Rezistentă la radiațiile UV, element de pornire anti-îngheț sau cascadă din bazinul superior din plastic negru. Elementele de cascadă Ubbink Standrd Top sunt potrivite pentru a combina cascada noastră individuală cu propriile noastre idei. Articole din plastic negru - pentru un sentiment natural - este recomandabil să-l acoperiți cu un fel de piatră naturală sau alte materiale. Prin combinarea cascadei și a bazinelor cu fântâni, chiar și fără iaz de grădină, vă puteți bucura de priveliștea apei din râu în grădina dumneavoastră. Nu doar accentuă frumusețea iazului de grădină dar, de asemenea, ajută la menținerea unei circulații constante a apei oxigenate. Din elementele de cascadă din plastic negru prefabricate puteți crea orice lungime de cascadă sau flux. De la pompa de presiune debitul de apă este primit de partea superioară sau elementul de pornire, trecând - în funcție de locația celorlalte cascade - apa continuă să se îndoaie în grădină.


 

Greutate: 0.671 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.