Muguri broccoli 15g

T10916
Bucătăria italiană este unică în lume. Fiecare regiune are arome locale tipice.   Din regiuni, oferim cele mai renumite semințe de legume italiene tipice pentru grădinarii de hobby, sortați și împachetați cu atenție. O excursie gastronomică în regiunile bucătăriei italiene, gustați-o! Varietate de plante mare cu fructe foarte nervurate. Potrivit... Specificație detaliată
10,09 RON (net: 7,94 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Bucătăria italiană este unică în lume. Fiecare regiune are arome locale tipice.   Din regiuni, oferim cele mai renumite semințe de legume italiene tipice pentru grădinarii de hobby, sortați și împachetați cu atenție. O excursie gastronomică în regiunile bucătăriei italiene, gustați-o! Varietate de plante mare cu fructe foarte nervurate. Potrivit pentru prepararea concentratelor și sosurilor. Exigente la soareTemperatura de însămânțare recomandată: 20-30 ° C. Poate fi însămânțat în aer liber sau în cort de folie, de asemenea, în  adâncime de 0,5 până la 1 cm Distanța de 50 cm.


Timpul de însămânțare:  martie-aprilie Coacere: august-octombrie

Greutate: 0.02 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.