Combinația verde de mirodenii Mix Kiepenkerl

T11561
busuioc, spanac, marar, patrunjel, arpagic, lemongrass. O paletă largă de condimente care pot fi utilizate pentru a aromatiza o mare varietate de alimente. Plasați panglica de semințe într-o canelură adâncă de 1 cm, umeziți bine, acoperiți din nou cu sol și apă. Păstrați-l umed tot timpul până când ultima rasă a ieșit. Timpul de germinare al soi... Specificație detaliată
19,82 RON (net: 15,61 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

busuioc, spanac, marar, patrunjel, arpagic, lemongrass. O paletă largă de condimente care pot fi utilizate pentru a aromatiza o mare varietate de alimente. Plasați panglica de semințe într-o canelură adâncă de 1 cm, umeziți bine, acoperiți din nou cu sol și apă. Păstrați-l umed tot timpul până când ultima rasă a ieșit. Timpul de germinare al soiurilor este diferit.

Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.