Varză de Brussels tip frunze Smoothie Mix Kiepenkerl aprox. 200 semințe

T12186
Varză de Brussels tip frunze Smoothie Mix (Brassica oleracea var. sabellica) Varză de Brussels tip frunze bogate în nutrienți, un amestec de soiuri pentru a face un smoothie. Superfood preferat, 3 soiuri, 80-90 cm înălțime. Semănat: mai-iunie (Sol comun) Germinarea: 6-10 zile 15-20 ° C Spațiere si distanța liniilor : 40 x 60 cm Culegere: Jun-Feb... Specificație detaliată
11,96 RON (net: 9,42 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Varză de Brussels tip frunze Smoothie Mix (Brassica oleracea var. sabellica)


Varză de Brussels tip frunze bogate în nutrienți, un amestec de soiuri pentru a face un smoothie. Superfood preferat, 3 soiuri, 80-90 cm înălțime.


Semănat: mai-iunie (Sol comun)


Germinarea: 6-10 zile 15-20 ° C


Spațiere si distanța liniilor : 40 x 60 cm


Culegere: Jun-Feb.


Frunzele cu creștere rapidă (cunoscute și sub denumirea de buclat) sunt așa-numitele. super-alimente. Conținutul său ridicat de nutrienți și vitamine este bine folosit în salate proaspete și în turmixuri, smoothiuri . Compoziția noastră specială include clasicul "Halbhoher Grüner Krauser", "Scarlett" și "vechea" Nero di Toscana. Sucuri de înaltă calitate, proaspete, aburite sau congelate. El nu alege un tip de sol, îi place un loc însorit. Pentru a evita bolile cauzate de sol, nu plantați într-un loc în care era o varză în fața ei.   Preplantații bune pot fi: fasole, morcovi, spanac sau salate. Rezistă la îngheț până la -15 ° C poate fi cules până în martie. Gheața va da un gust dulce, deoarece conținutul de amidon din frunze se transformă în zahăr. 

Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.