ICL Pre Winter Îngrășământ pentru condiționarea gazonului toamnă-iarnă 14-05-21 + 2MgO 5 kg

T14499
Îngrășământ Landscaper Pro Poate fi folosit pentru a reduce stresul cauzat de iarnă. Potasiul imediat întărește pereții celulari și reglează gestionarea apei din iarbă. Ajută iarba să reziste la vremea rece de iarnă. Ajută la completarea depozitelor de nutrienți ale fibrelor de iarbă cu carbohidrați, pe care planta îi poate transforma în energ... Specificație detaliată
109,92 RON (net: 86,55 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Îngrășământ Landscaper ProPoate fi folosit pentru a reduce stresul cauzat de iarnă. Potasiul imediat întărește pereții celulari și reglează gestionarea apei din iarbă. Ajută iarba să reziste la vremea rece de iarnă. Ajută la completarea depozitelor de nutrienți ale fibrelor de iarbă cu carbohidrați, pe care planta îi poate transforma în energie în perioadele de stres, protejând-o astfel de condițiile extreme.

La temperaturi scăzute, nu adaugă aproape deloc azot, dar primăvara, ca urmare a încălzirii, azotul este treptat disponibil pentru iarba în curs de dezvoltare.

Gazonul începe să se dezvolte rapid după iarnă.Acoperire:

PACE

Tehnologia PACE este o tehnologie de absorbție controlată a nutrienților care conține mai mult de un ingredient activ într-un strat de rășină vegetală.

Prin acoperirea cu rășină pe bază de plante, nutrienții se dizolvă într-un ritm constant și devin disponibili pentru gazon.

În funcție de grosimea învelișului, timpul de dizolvare a nutrienților poate varia; de la 2-3 luni până la 8-9 luni.

Explorarea nu este afectată de umiditatea solului, pH-ul sau activitatea microbiologică a solului.

Oferă explorare continuă într-o mare varietate de condiții de mediu.

Permite un gazon mai puternic, mai dens, cu rădăcini mai adânci pe tot parcursul sezonului.Aplicare: pentru completarea nutrienților pe gazonul amenajat, pentru pregătirea gazonului pentru iarnă.

Dimensiunea particulelor: 0,7-2,0 mm

Compoziţie: NPK 14-5-21 + 2 MgO

Durata de efect: 4-5 luni

Doza: 40-45 g/m2

Ambalare: 15 kg, colorat, sac plastic Suprafața care poate fi tratată cu un singur sac: 300-350 m2
Greutate: 5 kg
Lăţime: 400 mm
Înălţime: 500 mm
Lungime: 100 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Pázsit
Márka: Díszpark

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.