Folie targă 500/23 2,5 kg Negru

T15713
Prezentare de folie stretch 500/23 2,5 kg negru: Datorită întinderii sale ridicate, această folie stretch pe o singură față este un substitut eficient pentru orice tip de fixarepentru fixarea mărfurilor sau a transporturilor pe paleți. Avantajele foliei: Oferă o protecție foarte bună împotriva deteriorărilor externe. Folia stretch este potrivită... Specificație detaliată
40,41 RON (net: 31,82 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Prezentare de folie stretch 500/23 2,5 kg negru:

Datorită întinderii sale ridicate, această folie stretch pe o singură față este un substitut eficient pentru orice tip de fixarepentru fixarea mărfurilor sau a transporturilor pe paleți.

Avantajele foliei:

Oferă o protecție foarte bună împotriva deteriorărilor externe. Folia stretch este potrivită pentru ambalarea cutiilor de carton sau pentru securizarea mai multor cutii de carton.

Greutate: 2.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.