Lama de săpat Grădinărit mare

T15878
Caracteristicile Big Gardening ale lopeții de săpat: Lopata este unul dintre instrumentele de bază pentru cultivarea solului. Este un instrument de bază pentru mutarea molozului, a solului, pietrișului, nisipului și a altor materiale. Marginile lopeții sunt curbate pentru a preveni căderea înapoi în pământ a materialului transportat. Mânerul său... Specificație detaliată
92,58 RON (net: 73,00 RON)
102,86 RON
10,28 RON (10%)
Promoția este valabilă doar până acum

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Caracteristicile Big Gardening ale lopeții de săpat:

Lopata este unul dintre instrumentele de bază pentru cultivarea solului. Este un instrument de bază pentru mutarea molozului, a solului, pietrișului, nisipului și a altor materiale. Marginile lopeții sunt curbate pentru a preveni căderea înapoi în pământ a materialului transportat. Mânerul său metalic poate transporta cu ușurință sarcini mai grele.

Ergonomie:

Designul mânerului său ajută la menținerea sănătății corpului, făcând lopătarea mai naturală.Designul ergonomic al lopeții ajută la menținerea unei bune stări de sănătate și permite utilizarea lopeții într-o poziție mai naturală, permițând totodată lucrul în siguranță datorită proprietăților sale antiderapante.

Greutate: 2.2 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.