Phoenix 1 l

T15918
Primul biostimulant din lume care îmbunătățește culoarea corpului! Ingredientul activ MTU din Phoenix poate ajuta plantele dumneavoastră în 3 domenii: Șocul erbicidelor, de exemplu, la floarea-soarelui, planta devine foarte galbenă și cu creștere redusă. După 3-7 zile, Phoenix este capabil să compenseze acest efect de stres și să facă planta să... Specificație detaliată
595,15 RON (net: 469,00 RON)
661,29 RON
66,14 RON (10%)
Promoția este valabilă doar până acum

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Primul biostimulant din lume care îmbunătățește culoarea corpului!

Ingredientul activ MTU din Phoenix poate ajuta plantele dumneavoastră în 3 domenii:

  1. Șocul erbicidelor, de exemplu, la floarea-soarelui, planta devine foarte galbenă și cu creștere redusă. După 3-7 zile, Phoenix este capabil să compenseze acest efect de stres și să facă planta să fie din nou sănătoasă!
  2. Dacă planta este sănătoasă și lipsită de stres, creșterea cu 20% a corpurilor colorate datorită Phoenix va produce cu 20% mai mult zahăr în timpul fotosintezei. Planta folosește apoi acest lucru pentru a-și crește producția, tulpinile, frunzele și rădăcinile. Așadar, vă puteți aștepta la o creștere a randamentului cu 5-20%!
  3. Atunci când se aplică înainte de secetă, maximizăm corpurile colorate din plantă, astfel încât, atunci când apare stresul termic, aceastași seceta, planta va rămâne sănătoasă cu 3 săptămâni mai mult decât plantele netratate!

Biostimulantul PA din Phoenix sporește și mai mult rezistența plantei la stres (de exemplu, secetă, șocul erbicidelor, furtuni...). Astfel, planta nu se va ofili și nu va rămâne în urmă cu creșterea!

Compoziție:

MTU2 g/l
PA320 g/l

SUBSTANȚE ACTIVE SPECIALE, BIOSTIMULANȚI

Biostimulator de reducere a stresului PA

În plantă, azotul este transformat în amoniac și apoi în glutamină. Din glutamină, planta produce majoritatea aminoacizilor! În condiții de stres, acest proces se oprește și se acumulează amoniac toxic! Biostimulantul PA este capabil să împiedice acest lucru, astfel încât amoniacul continuă să producă glutamină! În cazul în care nu există niciun efect de stres, acesta crește metabolismul azotului din plantă, astfel încât se produc mai mulți aminoacizi.

Biostimulantul de îmbunătățire a corpului de culoare MTU

Toate formele de viață de pe pământ sunt produse din molecula de zahăr produsă în timpul fotosintezei! Iar pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie de corpuri de culoare pentru a capta energia din razele solare. MTU crește cantitatea acestor corpuri colorate cu ~20%!

Utilizări:

În culturile arabile, viticole și pomicole.

Doze:

0,2 - 0,25 litri/ha

Costul pe hectar:

6.000 Ft/ha + TVA de la

Garanție:

36 de luni dacă este depozitată corespunzător

Depozitare:

În ambalajul original și nedeschis, depozitat într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui, la o temperatură cuprinsă între 5-30 °C

Ambalare: Ambalaj: Înghețată, cu un strat de plastic, cu un strat de plastic de calitate:

Bidon de 1 litru

pH:

3

Densitate:

1,124 kg/ litru

Utilizare recomandată

Se recomandă să aplicați Phoenix în combinație cu Nutrino Azo Up pentru a oferi plantei dumneavoastră nutrienții necesari și biostimulanții care reduc stresul.

Cei doi bistimulanți puternici din Phoenix au un efect sinergic. Ambele sunt capabile să reducă stresul la care sunt supuse în mod constant plantele!

În cazul unui șoc cu erbicide, de exemplu floarea-soarelui, este important să aplicați Phoenix la câteva zile după șoc. Produsul poate fi aplicat și prin dronă sau pe calea aerului. Danuba vă poate ajuta și în acest sens!

Aplicat înainte de seceta care apare în fiecare an, fortificăm cultura înainte de efectul de șoc, mărindcrește numărul de corpuri de pigmenți verzi, astfel încât să fie pregătită pentru căldură și stresul hidric!

Dacă planta nu se află în stare de stres, aplicarea va crește fotosinteza cu 20%, ceea ce înseamnă că planta va produce cu atât mai mult zahăr. Acesta, la rândul său, va construi în continuare sămânța sau alte părți ale plantei

Deoarece phoenix crește masa rădăcinilor, planta este capabilă să preia mai multă apă și nutrienți din sol.

Reguli generale recomandate pentru biostimulanții Danuba:

  • Evitați pulverizarea la temperaturi mai mari de 25 de grade Celsius, deoarece chiar și apa pură se poate arde!
  • momentul ideal pentru aplicare este dimineața devreme sau după-amiaza târziu sau seara, când umiditatea este mai mare
  • nu adăugați erbicide postemergente, deoarece și acestea cresc efectul erbicidelor și pot fi fitotoxice pentru cultură

Combinație:

Partenerul ideal de combinare pentru phoenix este Nutrino Azo Up, deoarece acesta ne permite să susținem procesele de acumulare cu substanțe nutritive, pe lângă efectul biostimulator.

Greutate: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szőlő, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.