Erbslöh-Kalk var pentru atenuarea acidului 500g

T09655
Sodă var chimic pur, CaCO3 (carbonat de calciu) precipitat. Scurtă descriere a produsului: CaCO3 (carbonat de calciu) chimic pur, precipitat pentru reducerea conținutului de acid tartric (E-170). Folosirea pentru alimente este limitată. Utilizarea se face ținând cont de standardele dezacidificărilor. Produs autorizat în conformitate cu legile ș... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil
Sodă var chimic pur, CaCO3 (carbonat de calciu) precipitat. Scurtă descriere a produsului: CaCO3 (carbonat de calciu) chimic pur, precipitat pentru reducerea conținutului de acid tartric (E-170). Folosirea pentru alimente este limitată. Utilizarea se face ținând cont de standardele dezacidificărilor. Produs autorizat în conformitate cu legile și reglementările în vigoare, puritatea și calitatea testat de către laboratoare specializate. Scopul tratamentului: reducerea conținutului de acid tartric a mustului, vinului, și a vinului nou. Produsul și efectele: cu Erbslöh-Kalk este recomandat ca dezacidularea să se facă în must pentru conținutului mai ridicat de acid tartric a acestuia, dar, de asemenea, se poate face și în vin sau în vin nou. Deoarece cu metoda de dezacidulare poate fi redusă numai conținutul de acid tartric în vin (precipitare), astfel aciditatea acidului tartric vinului este factor limitativ. Conținutul de acid tartric variază foarte mult de la un an la alta după condițiile meteorologice, depinde de locațiile diferite, și în funcție de soiul de struguri, astfel încât pentru calculele de dezacidulare trebuie prima dată să se facă măsurări precise de laborator. Din motive senzoriale în vin cel puțin 1 g de conținut / l acid tartric ar trebui să rămână (acid tartric este mai puțin acid decât acidul malic). Dozare si aplicare: Erbslöh-Kalk se adaugă încet la vin după amestecarea cu apă. În același timp se poate observa dezvoltarea intensivă CO2, astfel încât trebuie ales un recipient suficient de mare. Pentru precipitarea una la mie, respectiv. 1 g / l acid tartric, pentru 100 l de vin 67 g Erbslöh-Kalk este necesar. Cererea de dezacidificare ridicată conduce la raport nefavorabil de acid tartric/acid malic. Prin urmare, la continut de acid tartric scazut trebuie să fie efectuat o dezacidificare cu sare dublă de Neoanticid sau sare dublă îmbunătățită compus din Neoanticid și Malicid. Depozitate: păstrați de mirosuri străine și umezeală. După deschidere, pachetele trebuie resigilate imediat cu atenție.
Greutate: 0.5 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Szőlő

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.