Septiforte 1 kg

T12682
Activatorul biologic Septiforte conține numai bacterii utile din punct de vedere biologic, enzime, care promovează buna funcționare a sistemului de canalizare. Ele dizolvă solidele în apele uzate, elimină mirosurile neplăcute și dizolvă grăsimea.... Specificație detaliată
66,54 RON (nettó: 52,39 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Activatorul biologic Septiforte conține numai bacterii utile din punct de vedere biologic, enzime, care promovează buna funcționare a sistemului de canalizare. Ele dizolvă solidele în apele uzate, elimină mirosurile neplăcute și dizolvă grăsimea. Utilizarea pulberii Septiforte dizolvă depozitele formate anterior în sistemurile tubulare, în hazne, elimină mirosurile neplăcute, blocajele și grăsimea. Se recomandă utilizarea în gospodăriile cu canalizare pentru a preveni înfundarea, pentru curățarea și menținerea conductelor de scurgere și pentru tratarea apelor uzate de la hazne din zonele care nu sunt canalizate.A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Greutate: 1 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.