Castraveți (pentru conservare) Tétény F1 2g ZKI

T12974
Mic spinoasa, predominant floare feminina, castravete conserve de maturare medie. Fructele au o culoare verde intensă, lipsite de amărăciune, cu o carne foarte fermă și rămân crocante chiar și după conservare. Nucleul său este mic. Este recomandat... Specificație detaliată
13,52 RON (nettó: 10,65 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Mic spinoasa, predominant floare feminina, castravete conserve de maturare medie. Fructele au o culoare verde intensă, lipsite de amărăciune, cu o carne foarte fermă și rămân crocante chiar și după conservare. Nucleul său este mic. Este recomandat să-l luați în dimensiuni mici până la medii. Rezistent la mucegai, mucegai pudră și virus mozaic de castraveți. Rezistența sa la boli este remarcabilă. Este un hibrid potrivit atât pentru cultivare prin sistem de sprijin cât și perntru cultivare plată pe câmp.

Greutate: 0.002 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 110 mm
Lungime: 150 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.