Cascademax 16000

T12464
Ideal pentru operarea fluxurilor și cascadelor. Pompele Cascademax sunt caracterizate de un consum foarte redus de energie. Filtrul pompei nu formează spumă în timpul funcționării. Caracteristicile speciale ale pompelor UBBINK Cascademax® sunt: "Sistemul" fără burete "(NSS) pentru nevoi reduse de întreținere. Sistemul de protecție împotriva căld... Specificație detaliată
2.181,98 RON (net: 1.718,09 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Ideal pentru operarea fluxurilor și cascadelor. Pompele Cascademax sunt caracterizate de un consum foarte redus de energie. Filtrul pompei nu formează spumă în timpul funcționării. Caracteristicile speciale ale pompelor UBBINK Cascademax® sunt: "Sistemul" fără burete "(NSS) pentru nevoi reduse de întreținere. Sistemul de protecție împotriva căldurii (TPS), împotriva supraîncălzirii. Sistemul de alimentare cu arbore ceramic (CST) pentru creșterea producției. Motor asincron, performant, silențios (AMS). Pompă durabilă, puternică și de înaltă performanță, care poate ridica volume mari de apă. Poate curge apă contaminată cu o grosime de până la 8 mm (contaminare cu grosimea de până la 8 mm). Pompa CasscadeMax® 18000 este cea mai potrivită pentru imaginile de apă care rulează cu următoarea înălțime și lățime. 1. înălțime: 200 cm, lățime: 50 cm  2. înălțime: 150 cm, lățime: 75 cm. 3. înălțime: 100 cm, lățime: 100 cm. "


Proprietățile pompei


Volumul maxim de apă (Q max) este de 18000 l / h


Înălțimea maximă de ridicare (H max) este de 6 metri


Diametru de compresie 1,1 / 2 "


Consum 250 wați


Lungime cablu 10 metri


Instalarea și funcționarea


Temperatura apei 4-35 ° C


Adâncimea de instalare este de 0,2-1 metri


Plasarea pe o suprafață plană sub nivelul apei (nu funcționează uscată)


Întreținerea și iernarea


Designul său simplu face întreținerea ușoară. În funcție de aplicație, este suficient să clătiți capacul pre-filtrului și pompa cu apă curată. Pentru iernare, după curățare, depozitați într-o găleată de apă într-un loc fără îngheț.


Conținutul setului


Pompă, conector universal.


Alte caracteristici


Filtru de presiune rotativă constantă încorporat în rășină epoxidică asincronă și pompă de alimentare cu capacitate mare de apă cu protecție la căldură.


Calitate rotor și rotor cu magnet robust, care este insensibil la particule mai mici.


Durată lungă de viață a arborelui ceramic pentru funcționare continuă și consum redus.


Pre-filtru fără burete cu închidere rapidă și picioare cu nivelare reglabilă.


Lăţime: 320 mm
Înălţime: 230 mm
Lungime: 230 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.