Vlăstari Muștar Bio 50g

T06546
Utilizare: este excelent pentru a-l consuma cu pâine cu unt, în salate, în supe, în müsli. Este un vlăstar cu gust puternic, cu efect antibiotic. Curăță mucoasa. Are efect benefic asupră fierii și ficatului, reduce problemele digestive. Este stimu... Specificație detaliată
7,50 RON (nettó: 5,91 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Utilizare: este excelent pentru a-l consuma cu pâine cu unt, în salate, în supe, în müsli. Este un vlăstar cu gust puternic, cu efect antibiotic. Curăță mucoasa. Are efect benefic asupră fierii și ficatului, reduce problemele digestive. Este stimulant, ameliorează durerile musculare, curăță sângele. Denumirea latină: Sinapis alba. Semănare: se poate semăna tot timpul anului. Pentru o farfurie de germeni se pune o lingură de semințe pe o hârtie umedă. Temperatură: 20°C. Udare: de două ori pe zi se clătește cu apă proaspătă. Perioadă de germinare: 2-3 zile.
Greutate: 0.06 kg
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: MyMysa
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.