Bol de germinare pentru microsalate Blumen

T13137
1. Puneți 2 linguri de semințe pe foaia de filtru. Eliberați cu atenție apa. Umpleți vasul cu apă și așezați filtrul pe el. Asigurați-vă că este suficientă apă în bol, astfel încât semințele să plutească ușor. 2. Germinarea începe în prima zi. În... Specificație detaliată
71,41 RON (nettó: 56,23 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

1. Puneți 2 linguri de semințe pe foaia de filtru. Eliberați cu atenție apa. Umpleți vasul cu apă și așezați filtrul pe el. Asigurați-vă că este suficientă apă în bol, astfel încât semințele să plutească ușor.


2. Germinarea începe în prima zi. În prima și a doua zi, clătiți ușor semințele sub apă curgătoare de sus și schimbați apa în tigaie zilnic. Întotdeauna ar trebui să existe suficientă apă în oală pentru a acoperi rădăcinile semințelor.


3. În funcție de sămânță, după 4-8 zile, salata poate fi consumată, folosită pentru sandvisuri, ca decor, pentru salate, pentru brânzeturi proaspete. Ideal pentru aportul zilnic de vitamine și minerale, parte a unei alimentații sănătoase, echilibrate.


Conținutul cutiei: 1 borcan de sticlă cu capac


Poate fi curățat în mașina de spălat vase!

Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: MyMysa, Zöldség
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.