Aerator de gazon EVC 1000

T04276
Cu aeratorul electric pentru gazon EVC 1000 GARDENA, puteţi îndepărta în mod durabil muşchiul, paiele şi buruienile, îmbunătăţind astfel, în mod decisiv, absorbţia de aer, de apă şi de nutrimente realizată de gazon. Lamele ascuţite, cu îndoire, din oţel inoxidabil, călite şi galvanizate special, penetrează milimetric gazonul şi îndepărtează paie... Specificație detaliată
1.234,36 RON (net: 971,94 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Cu aeratorul electric pentru gazon EVC 1000 GARDENA, puteţi îndepărta în mod durabil muşchiul, paiele şi buruienile, îmbunătăţind astfel, în mod decisiv, absorbţia de aer, de apă şi de nutrimente realizată de gazon. Lamele ascuţite, cu îndoire, din oţel inoxidabil, călite şi galvanizate special, penetrează milimetric gazonul şi îndepărtează paiele nedorite şi iarba veştedă de pe sol. Adâncimea la care lamele penetrează solul se poate regla uşor cu un mâner de control uşor de mânuit. Datorită puternicului motor PowerPlus, puteţi lucra fără întrerupere şi puteţi acţiona oricând aeratorul pentru gazon fără probleme. Roţile mari cu suprafaţă specială de rulare facilitează orientarea şi permit o aderenţă bună pe gazon. Pentru o împingere mai plăcută a aeratorului pentru gazon, mânerul de ghidare este dotat cu un întrerupător comod. Iar pentru transportul la locul de utilizare, există poziţia de transport în care lamele sunt pliate în sus rapid şi uşor. Practic: mânerul aeratorului electric pentru gazon poate fi detaşat rapid, permiţând astfel o depozitare compactă şi un transport uşor. Sfat: Aerarea este un tratament intensiv pentru gazon şi se recomandă o data primăvara/toamna.

Greutate: 11.64 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.