Scoarță de pin Borovi mărunțită 80 l Gazdabolt.hu

T08314
Domeniile de aplicare sunt foarte diverse, la grădini de case familiale, ansambluri rezidențiale, spații verzi la clădirile de birouri. Are capacitate foarte bună de a reține umezeala, previne creșterea buruienilor, cu o descompunere lentă îmbunăt... Specificație detaliată
42,34 RON (net: 33,00 RON)
46,03 RON
3,69 RON (8%)
Az akció már csak eddig érvényes

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Domeniile de aplicare sunt foarte diverse, la grădini de case familiale, ansambluri rezidențiale, spații verzi la clădirile de birouri. Are capacitate foarte bună de a reține umezeala, previne creșterea buruienilor, cu o descompunere lentă îmbunătățește conținutul de nutrienți din sol, determină creșterea acidității solului. Mod de utilizare: prima dată se pliveste spațiul destinat pentru scoarță, se îndreptează și apoi se distribuie scoarța de pin în strat gros până la 5-8 cm.
Greutate: 15 kg
Lăţime: 420 mm
Înălţime: 810 mm
Lungime: 170 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.