Sămânță de iarbă de supra-semănare de toamnă 1 kg Kiepenkerl

T13486
Semințele de iarbă de toamnă Kiepenkerl sunt potrivite pentru însămânțarea și reîmprospătarea întregii suprafețe a gazonului, precum și pentru repararea rapidă a daunelor provocate de vremea de vară și de încărcarea suprafeței. Semințele de iarbă... Specificație detaliată
58,65 RON (nettó: 46,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Semințele de iarbă de toamnă Kiepenkerl sunt potrivite pentru însămânțarea și reîmprospătarea întregii suprafețe a gazonului, precum și pentru repararea rapidă a daunelor provocate de vremea de vară și de încărcarea suprafeței. Semințele de iarbă de calitate controlată din amestec asigură germinarea sănătoasă și puternică a gazonului și dezvoltarea în continuare chiar și la temperaturi scăzute. Până în noiembrie, cca. Poate fi utilizat până la o temperatură a solului de 6 ° C.


• germinare rapidă chiar și la temperaturi scăzute


• creștere sănătoasă


• durabil și puternic


Conținutul pungii este suficient pentru 50 m².

Greutate: 1 kg
Lăţime: 80 mm
Înălţime: 270 mm
Lungime: 190 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Kultúra: Pázsit
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.