Grilă de gazon 40 negru 50x50x4 cm

T12673
Grilă de gazon din plastic, ușor de instalat. Grila de gazon este o acoperire de consolidare a solului concepută pentru a îmbunătăți drenarea naturală și, în același timp, pentru a preveni eroziunea solului. Grila de gazon este extrem de durabilă,... Specificație detaliată
22,51 RON (net: 18,00 RON)
24,46 RON
1,95 RON (8%)
Az akció már csak eddig érvényes

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Grilă de gazon din plastic, ușor de instalat.


Grila de gazon este o acoperire de consolidare a solului concepută pentru a îmbunătăți drenarea naturală și, în același timp, pentru a preveni eroziunea solului. Grila de gazon este extrem de durabilă, ușoară și permeabilă la apă.


Grilele de pavare sunt o alternativă excelentă la suprafețele din beton sau asfalt, cu proprietăți excelente de drenare și stabilizare a solului.


Grila de gazon este recomandată pentru garaje și parcări, zone publice, parcuri, plimbări cu cai, canisele de câini. Grilă de plastic rezistentă la intemperii, fabricată din PP / PE.


Capacitate de încărcare 250 t / m2

Lăţime: 500 mm
Înălţime: 40 mm
Lungime: 500 mm
Elérhetőség: 1-4 nap
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.