Pământ de flori Jó-Föld universal 50l

T12455
Poate fi folosit ca mediu de creștere pentru geraniums, plante de balcoane, plante ornamentale și plante perene înfloritoare etc. Ingrediente: turbă de sphagnum, fibră de nucă de cocos, perlit, amestecuri mixte de îngrășăminte CE Alegeți pentru... Specificație detaliată
41,01 RON (net: 32,00 RON)
44,59 RON
3,58 RON (8%)
Az akció már csak eddig érvényes

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Poate fi folosit ca mediu de creștere pentru geraniums, plante de balcoane, plante ornamentale și plante perene înfloritoare etc.Ingrediente: turbă de sphagnum, fibră de nucă de cocos, perlit, amestecuri mixte de îngrășăminte CEAlegeți pentru plantele dvs o calitate premium "Jó-Föld" Balcon Box pentru că conținut ridicat de nutrienți garantează:


creștere puternică


inflorescență frumoasă


recoltă abundentă.


Conținutul de cocos și perlit menține bine apa și aerul în sol, în special în timpul lunilor de vară.Timp de 5-6 luni, nu este necesară o soluție nutritivă, deoarece margelele de îngrășăminte suplimentare furnizează plantele cu substanțe nutritive necesare în mod continuu, cu o medie de 16 mg / litru zilnic.


Greutate: 10 kg
Elérhetőség: raktáron
Kultúra: Díszkert, Dísznövény
Értékesítési alapegység: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.