Sfeclă Detroit 2,5 g

T00426
Este un soi cu rădăcină semimare, de formă rotundă, regulată, deculoare violet-roșcat. Frunzișul este mic, roșu. Este soiul cu cea mai scurtă perioadă de vegetație, se poate cutiva atât ca producție principală cât și secundară. Se păstrează bine. Semănare: ca producție principală, de la mijlocul lunii aprilie până la sfârșitul lunii iunie. Ca pr... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi cu rădăcină semimare, de formă rotundă, regulată, deculoare violet-roșcat. Frunzișul este mic, roșu. Este soiul cu cea mai scurtă perioadă de vegetație, se poate cutiva atât ca producție principală cât și secundară. Se păstrează bine. Semănare: ca producție principală, de la mijlocul lunii aprilie până la sfârșitul lunii iunie. Ca producție secundară, între 15 iunie și 15 iulie. Adâncime de semănare: 2-3 cm. Cantitatea de semințe necesară: 8-12 gr / 10 mp. Schema de plantare: 25-30 x 8-10 cm. Recolta: de iulie până octombrie.
Greutate: 0.004 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.