cs-Lamă de şters gresie

T04290
Lama de şters gresia" combisystem GARDENA este optimă pentru îndepărtarea rapidă şi uşoară a apei de pe podelele de piatră sau de pe suprafeţele netede. Pentru o muncă eficientă şi un rezultat optim de curăţare, aceasta are o buză de cauciuc rezistentă, din cauciuc celular cu o lăţime de lucru de 43 cm. Datorită capului solid, din plastic de cal... Specificație detaliată
96,92 RON (net: 76,31 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Lama de şters gresia" combisystem GARDENA este optimă pentru îndepărtarea rapidă şi uşoară a apei de pe podelele de piatră sau de pe suprafeţele netede. Pentru o muncă eficientă şi un rezultat optim de curăţare, aceasta are o buză de cauciuc rezistentă, din cauciuc celular cu o lăţime de lucru de 43 cm. Datorită capului solid, din plastic de calitate superioară, "lama de şters gresia" este rezistentă şi protejată împotriva avarierii. "Lama de şters gresia" este potrivită pentru toate mânerele combisystem GARDENA; GARDENA recomandă o lungime a mânerului de 130 sau 150 cm, în funcţie de înălţimea corpului. Perioada de garanţie este de 25 de ani.
Greutate: 0.22 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.