cs-Greblă cu scăriță 36 cm

T04313
Grebla cu scăriță GARDENA combisystem este ideal pentru greblare, netezire, cultivare a terenului, instrument practic, multilateral. Din cauza construcției cu scăriță dublu și celor 14 dinți cu o lățime de lucru de 36 cm este rezistent la utilizare ridicată și se poate conduce cu siguranță. Grebla cu scăriță se potrivește cu orice tip de mâner G... Specificație detaliată
113,62 RON (net: 89,46 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Grebla cu scăriță GARDENA combisystem este ideal pentru greblare, netezire, cultivare a terenului, instrument practic, multilateral. Din cauza construcției cu scăriță dublu și celor 14 dinți cu o lățime de lucru de 36 cm este rezistent la utilizare ridicată și se poate conduce cu siguranță. Grebla cu scăriță se potrivește cu orice tip de mâner GARDENA combisystem; GARDENA recomandă un mâner de 130 sau 150 cm, în funcție de înălțimea corpului. Perioada de garanție este de 25 de ani.
Greutate: 0.79 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.