cs- Culegător de fructe

T04318
Culegătorul de fructe combisystem GARDENA este ideal pentru culegerea confortabilă a fructelor din copaci. În sacul din bumbac ce poate fi spălat, fructele pot fi adunate în mod optim după ce o lamă integrată din oţel inoxidabil taie cozile. Pentru a ajunge uşor în toate locurile din copaci şi pentru a facilita culegerea, unghiul de lucru al cul... Specificație detaliată
113,87 RON (net: 89,66 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Culegătorul de fructe combisystem GARDENA este ideal pentru culegerea confortabilă a fructelor din copaci. În sacul din bumbac ce poate fi spălat, fructele pot fi adunate în mod optim după ce o lamă integrată din oţel inoxidabil taie cozile. Pentru a ajunge uşor în toate locurile din copaci şi pentru a facilita culegerea, unghiul de lucru al culegătorului de fructe poate fi reglat complet datorită îmbinării oscilante complet reglabile. Culegătorul de fructe este potrivit pentru toate mânerele combisystem GARDENA; GARDENA recomandă mânerul telescopic pentru activităţile la înălţimi de până la aprox. 5 metri. Perioada de garanţie este de 25 de ani.
Greutate: 0.212 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.