Element de reparare OGS 1/2 "

T04342
Element pentru repararea perfectă a furtunului. Folosind elementul de reparații GARDENA, furtunul deteriorat poate fi reparat rapid și ușor fără scule. Tăiați partea deteriorată de furtun și conectați cele două capete cu elemental de reparare GARDENA. POWER GRIP: Datorită piuliței speciale, furtunul este bine fixat si nu are nici o problemă cu m... Specificație detaliată
28,66 RON (net: 22,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Element pentru repararea perfectă a furtunului.


Folosind elementul de reparații GARDENA, furtunul deteriorat poate fi reparat rapid și ușor fără scule. Tăiați partea deteriorată de furtun și conectați cele două capete cu elemental de reparare GARDENA. POWER GRIP: Datorită piuliței speciale, furtunul este bine fixat si nu are nici o problemă cu montare. Potrivit pentru furtunuri de 13 mm (1/2 ") si 15 mm (5/8"). Pentru reparații rapide ale furtunurilor.


Greutate: 0.05 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.