Duş/stropitor "Profi"

T04357
Adecvat pentru utilizare individuală la udare şi curăţare. Este dotat cu trei modele diferite de stropire: pulverizare blândă, pulverizare fină şi jet puternic ideal pentru curăţare. Debitul de apă poate fi oprit. Capul de pulverizare cu inel protector din cauciuc moale. Poate fi convertit la Original Gardena System. Specificație detaliată
164,89 RON (net: 129,83 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Adecvat pentru utilizare individuală la udare şi curăţare. Este dotat cu trei modele diferite de stropire: pulverizare blândă, pulverizare fină şi jet puternic ideal pentru curăţare. Debitul de apă poate fi oprit. Capul de pulverizare cu inel protector din cauciuc moale. Poate fi convertit la Original Gardena System.
Greutate: 0.322 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.