Profile T KPE 25x25x25

T04869
Pentru instalarea ușoară și adecvată a profilelor KPE, conducta trebuie să fie tăiată în perpendiculare și fără bravuri. Pentru diametrele mici (20-25-32 mm), este recomandat să folosiți foarfecele de tăiere a țevilor. Nu este necesar să demontați fitingul, doar slăbiți bine clema verde. împingeți capătul conductei până la oprire (este important... Specificație detaliată
13,77 RON (net: 10,84 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Pentru instalarea ușoară și adecvată a profilelor KPE, conducta trebuie să fie tăiată în perpendiculare și fără bravuri. Pentru diametrele mici (20-25-32 mm), este recomandat să folosiți foarfecele de tăiere a țevilor. Nu este necesar să demontați fitingul, doar slăbiți bine clema verde. împingeți capătul conductei până la oprire (este important ca capătul țevii să fie împins prin inelul O interior), apoi strângeți ferm piulița de prindere cu mâna.


Elementele de carcasă nu necesită o etanșare suplimentară, dar conexiunile filetate trebuie sigilate cu bandă Teflon sau cu Loctite.


Profilurile KPE pot fi dezmembrate și reutilizate.

Greutate: 0.035 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.