Dovlecel Alba 4g

T06450
Este un soi productiv, tip tufiș, care dezvoltă vrej scurt. Fructele sunt de formă cilindrică, ușor striate, cu pulpa groasă de culoare alb-verzui, coaja are culoare untului, la maturitate este galbenă. Este potrivit pentru cultura în sere/solarii, de asmenea se poate cultiva și ca a doua cultură, este rezistent la secetă. Este o plantă care are... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi productiv, tip tufiș, care dezvoltă vrej scurt. Fructele sunt de formă cilindrică, ușor striate, cu pulpa groasă de culoare alb-verzui, coaja are culoare untului, la maturitate este galbenă. Este potrivit pentru cultura în sere/solarii, de asmenea se poate cultiva și ca a doua cultură, este rezistent la secetă. Este o plantă care are nevoie de căldură. Semănare: în mai, după riscul înghețului, în câmp, la o adâncime de 3-5 cm. Cultura de răsaduri crește timpurietatea și generează o cultură echilibrată. Cantitatea de semințe necesară: 8-10 gr/10 mp. Se pun 2-3 semințe într-un cuib, pe care, după ce răsar, le rărim lăsând 1-2 plante la cuib. Schema de plantare: distanță între rânduri: 100 cm, distanță între plante: 80 cm. Recoltă: în iulie-august.
Greutate: 0.006 kg
Lăţime: 1 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 140 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.