Varză creață Futár 2g

T06475
Este un soi timpuriu, cu perioada de vegetație scurtă, pentru câmp deschis. Căpățâna este rotundă, puțin ascuțită, de 0,6-0,9 kg, frunzele au culoare galben-verzuie. Este potrivită pentru consum în stare proaspătă. Este rezistentă la înghețuri timpurii. Semănare: în martie în câmp deschis, la o adâncime de 2 cm. Cantitatea de semințe necesară: 6... Specificație detaliată
4,04 RON (net: 3,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi timpuriu, cu perioada de vegetație scurtă, pentru câmp deschis. Căpățâna este rotundă, puțin ascuțită, de 0,6-0,9 kg, frunzele au culoare galben-verzuie. Este potrivită pentru consum în stare proaspătă. Este rezistentă la înghețuri timpurii. Semănare: în martie în câmp deschis, la o adâncime de 2 cm. Cantitatea de semințe necesară: 6-10 gr / mp pentru răsaduri. Plantare: în aprilie. Schema de plantare: 40 x 30 cm. Recolta: în iunie-iulie.
Greutate: 0.004 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.