Ardei pritamin Greygo 0,5 g

T07980
Este un soi tip gogoșar pentru câmp deschis, are formă unei roșii! Este un soi cu creștere nedeterminată, pentru câmp deschis. Frcutele sunt de culoare verde închis, la maturitate roșu închis, au poziția pendulă pe plantă, cu gust dulce, au o greutate de 130-140 g. Nu are tendință de a se mucegăi în interior și este rezistent la virusul mozaic a... Specificație detaliată
4,54 RON (net: 3,57 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Este un soi tip gogoșar pentru câmp deschis, are formă unei roșii! Este un soi cu creștere nedeterminată, pentru câmp deschis. Frcutele sunt de culoare verde închis, la maturitate roșu închis, au poziția pendulă pe plantă, cu gust dulce, au o greutate de 130-140 g. Nu are tendință de a se mucegăi în interior și este rezistent la virusul mozaic al tutunului. Este potrivit pentru consum în stare proaspătă și pentru conservare.
Greutate: 0.003 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.