Ceapă spaniol gigant 1g

T08250
Pentru consumul proaspăt. Este o dimensiune gigantică, creștere îndelungată (80-100g greutate medie) potrivită pentru cultivarea de un an. Piele frumoasă, formă rotunjită, exterior este maro deschis, carnea este albă, are un gust plăcut. Recomandat pentru consumul proaspăt, salată și supă. Poate fi stocat pe scurt. Ceapa este una dintre cele mai... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Pentru consumul proaspăt.


Este o dimensiune gigantică, creștere îndelungată (80-100g greutate medie) potrivită pentru cultivarea de un an. Piele frumoasă, formă rotunjită, exterior este maro deschis, carnea este albă, are un gust plăcut. Recomandat pentru consumul proaspăt, salată și supă. Poate fi stocat pe scurt.


Ceapa este una dintre cele mai vechi culturi. Nu prea necesită căldură, rezistă 6 la 7 grade. Nevoile sale de apă sunt moderate, deoarece rădăcinile ei superficiale nu pot absorbi umiditatea mai adâncă. Ceapa poate fi cultivată și de pe seminte și de pe ceapă. Cultivarea necesită doi ani, de la primul an pe care îl producem ceapa de însămânțare, acestea sunt plantate în toamnă (septembrie-octombrie) sau primăvară (martie-aprilie). Speciile de un an sunt cultivate în martie-aprilie. Ceapa poate fi cultivată și ca plantă intermediară, cu patrunjel, morcovi, spanac și salată. Arpagicul în timpul iernii poate fi, de asemenea, plasat în ghivece în fereastra bucătăriei, ca plantă verde.


Sfat: Ceapa conține ulei de muștar, care are un efect bactericid. În cazul unei răciri trebuie hrănit multă ceapă proaspătă. În plus, acestea conțin săruri minerale semnificative, conțin multe substanțe bioactive și joacă un rol important în prevenirea bolilor cardiovasculare și a cancerului.

Lăţime: 140 mm
Înălţime: 80 mm
Lungime: 1 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.