Substral Osmocote îngrășământ pentru flori de balcoane cu acțiune îndelungată 0,75 kg

T08286
Îngrășământ NPK (Mg) 17-9-11 (-2) cu microelemente. Îngrășământ granular cu eliberare de nutrienți în timp de șase luni controlată. Nutrienții sunt eliberați în funcție de temperatură.După utilizarea substanțelor nutritive coaja de rășină se descompune. Aprovizionare optimă cu nutrienți cu elemente de magneziu și de oligoelemente. Îngrășământ CE. Specificație detaliată
57,02 RON (net: 44,90 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Îngrășământ NPK (Mg) 17-9-11 (-2) cu microelemente. Îngrășământ granular cu eliberare de nutrienți în timp de șase luni controlată. Nutrienții sunt eliberați în funcție de temperatură.După utilizarea substanțelor nutritive coaja de rășină se descompune. Aprovizionare optimă cu nutrienți cu elemente de magneziu și de oligoelemente. Îngrășământ CE.
Greutate: 0.75 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Márka: Substral

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.