Cizme de cauciuc Dunlop Pricemastor, Verde, mărime: 43

T08302
Cizme de lucru din PVC, de culoare verde, cu talpă turnată, antiderapantă. Rezistent la acid: 20% acid sulfuric, 20% acid clorhidric. Rezistent la bază: 20% hidroxid de sodiu. Designul este făcut în așa fel încât să-și mențină forma. Talpa groasă. Se pot folosi până la -20°C. Se pot folosi și iarna cu căptușeală. Partea carâmbului, a labei picio... Specificație detaliată
90,81 RON (net: 71,50 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Cizme de lucru din PVC, de culoare verde, cu talpă turnată, antiderapantă. Rezistent la acid: 20% acid sulfuric, 20% acid clorhidric. Rezistent la bază: 20% hidroxid de sodiu. Designul este făcut în așa fel încât să-și mențină forma. Talpa groasă. Se pot folosi până la -20°C. Se pot folosi și iarna cu căptușeală. Partea carâmbului, a labei piciorului și a vârfului este confortabilă. Se pot încălța ușor.
Greutate: 0.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.