Natural Control momeală pentru capcană de melc

T10439
100% materiale naturale Secretul capcanei CONTROL NATURAL este momeala care acționează îndelungat și foarte eficient, atrăgând melcii de departe! De la primăvară până la toamnă târzie și în căldura de vară, putem găsi cele mai repulsive dăunători. Din nefericire, ținând cont de schimbările climatice, în țara noastră acestea devin din ce în ce ma... Specificație detaliată
25,08 RON (net: 19,75 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

100% materiale naturale


Secretul capcanei CONTROL NATURAL este momeala care acționează îndelungat și foarte eficient, atrăgând melcii de departe! De la primăvară până la toamnă târzie și în căldura de vară, putem găsi cele mai repulsive dăunători. Din nefericire, ținând cont de schimbările climatice, în țara noastră acestea devin din ce în ce mai comun, astfel încât putem face din ce în ce mai multe pagube în grădinile noastre. (De exemplu, melcul spaniol) este unul dintre cele mai comune melci întâlniți în grădinile noastre. O soluție la această poate fi SWISSINNO,  capcana de melci, care are mai multe avantaje pozitive, de exemplu are momeală naturală, care nu este dăunătoare pentru mediu.


O momeală atrage melcii de până la 3 săptămâni, caldura mare de vară se recomandă înlocuirea la fiecare 2-3 saptamani. Produsul este ușor de scufundat în sol, astfel încât cele două găuri la intrarea capcanei să fie asupra solului, pe motiv că dăunătorii să poate mânca din momeală în condiții de siguranță. Este recomandabil să-l plasați într-un sol umed, pe calea de trecere a dăunătorilor, unde melcii preferă să lucreze. 


Utilizare: Deschideți folia de momeală NATURAL CONTROL și turnați-o în capcană. Se toarnă apă pană la marcaj și se agită. Așezați capcana pe marginea grădinii. Introduceți capcana în pământ astfel încât nivelul de intrare să se potrivească cu nivelul solului.


Curățați capcana și înlocuiți momeala cel puțin o dată la 3 săptămâni (mai des în căldură de vară). NATURAL CONTROL momeală este disponibil și separat.


Greutate: 0.15 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.