Perie de spălare manuală, mică

T10699
Cu o versiune mai mică a periei de spălare manuală GARDENA cu sistemul original GARDENA, puteți curăța cu ușurință suprafețe sensibile, cum ar fi mobilier de grădină, uși de garaj, mașini etc. Datorită formei înguste și plate a dispozitivului, acesta poate fi utilizat în spații și unghiuri strânse. Fluxul de apă poate fi reglat sau blocat în mod... Specificație detaliată
82,78 RON (net: 65,18 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
raktáron info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Cu o versiune mai mică a periei de spălare manuală GARDENA cu sistemul original GARDENA, puteți curăța cu ușurință suprafețe sensibile, cum ar fi mobilier de grădină, uși de garaj, mașini etc. Datorită formei înguste și plate a dispozitivului, acesta poate fi utilizat în spații și unghiuri strânse. Fluxul de apă poate fi reglat sau blocat în mod continuu. Cantitatea de apă poate fi astfel ajustată pentru locul de muncă dat. Pentru o curățare mai eficientă,  poate fi utilizată cu tije de sapunuri GARDENA. În acest fel, suprafețele de lăcuire și plastic pot fi curățate deosebit de delicat. Nu se poate utiliza cu mânerele Original GARDENA Cleansystem.

Greutate: 0.3 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.