Mix de terasa Dovlecel-tomate-Piper

T11403
Roșii de balcon roșu, VILMA: Boabe mici, rotunde, cu tufiș jos. In ghivece se plantează 1-1 buc., într-o ladă de balcon sau o cadă trebuie plantate 3-4 buc. Fructele gustoase se maturizează în lunile din iulie până în august.  Timpul de semănat: februarie, la loc cald. Plantarea răsadurilor: luna IV-V. Dovlecel, Florența F1: Acesta poate fi cul... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Roșii de balcon roșu, VILMA:


Boabe mici, rotunde, cu tufiș jos.


In ghivece se plantează 1-1 buc., într-o ladă de balcon sau o cadă trebuie plantate 3-4 buc. Fructele gustoase se maturizează în lunile din iulie până în august.  Timpul de semănat: februarie, la loc cald. Plantarea răsadurilor: luna IV-V.Dovlecel, Florența F1:


Acesta poate fi cultivat în vase mari sau într-o cadă. Compact, cu un tufiș scăzut, verde închis. Se pune câte o plantă în fiecare vas de creștere.


La culegere frecventă, în dimensiuni mici, produce multe roade. Semănat: aprilie, locul cald. Plantarea: în mai.Amestec piper:


Fructe mici, colorate, soiuri de arbuști pitic. Este frumos în ghivece, în lazi, plantate între flori. Culturile sale se colorează până în august. Soi picant, uscat se folosește ca condiment.


Semănat: în martie, la un loc cald.


Plantarea: în mai.


 

Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.