Îngrășământ granulat în găleată (Hortilon) plante înflorite 0,5 kg

T11730
Descrierea și compoziția produsului: Îngrășământul granulat de flori și fructe Hortilon conține substanțele nutritive necesare (NPK (+ MgO) 8-16-24 (+4)), micro-elemente, inclusiv pentru fertilizarea plantelor în timpul sezonului de creștere. Compoziția sa susține creșterea și înflorirea, și creșterea fructelor. beneficii: Conținutul ridicat de... Specificație detaliată
Livrare
block
Produs inactivat nu va mai fi disponibil

Descrierea și compoziția produsului:


Îngrășământul granulat de flori și fructe Hortilon conține substanțele nutritive necesare (NPK (+ MgO) 8-16-24 (+4)), micro-elemente, inclusiv pentru fertilizarea plantelor în timpul sezonului de creștere. Compoziția sa susține creșterea și înflorirea, și creșterea fructelor.


beneficii:


Conținutul ridicat de fosfor susține înflorirea și creșterea ulterioară a fructelor


îngrășământul îmbunătățește maturarea fructelor, substanțele nutritive, inclusiv microelementele de chelare, sunt prezente în plante ușor accesibile și foarte eficiente100% solubilitate, ambalaj care împiedică amortizarea îngrășămintelorUtilizarea corectă: Îngrășământul este utilizat pentru legume, căpșuni, fructe mici, fructe și pomi ornamentali, trandafiri, plante perene, plante de balcon cu flori și plante de interior.


Doză: Se prepară soluția prin amestecarea a 10 g îngrășământ (1 cană) în 10 litri de apă. Consumul recomandat al soluției este 10 l/ 3-5 m².


Îngrășământul este adecvat ca îngrășământ foliar, prin pulverizare sau stropire: cantitatea de îngrășământ 5 grame (1/2 cesti) la 10 litri de apă.


Timpul de aplicare: Îngrășământul trebuie aplicat în a doua jumătate a sezonului de creștere (la mijlocul lunii iunie până la jumătatea lunii august), când se aplică îngrășământ în fiecare 2-5 săptămâni.


Acest îngrășământ ar trebui folosit ca o continuare a programului Hortilon START.


Pentru inseminarea optimă  a căpșunelor  2 fermentații suplimentare sunt necesare înainte de înflorire și de 2-3 ori după recoltare.


Greutate: 0.5 kg
Lăţime: 110 mm
Înălţime: 110 mm
Lungime: 100 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.